2022 – Δύο νέα project για την ΑΒ Βασιλόπουλος ολοκληρώθηκαν.

Τρίπολη ΑΒ Βασιλόπουλος

 Ένα ακόμα σύγχρονο κατάστημα της αλυσίδας super markets ΑΒ Βασιλόπουλος ολοκληρώθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας στην οδό Ναυπλίου 39. Πρόκειται για ανακαίνιση παλαιότερου καταστήματος που ανατέθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη στο γραφείο μας το 2021 και ολοκληρώθηκε η κατασκευή του στους πρώτους μήνες του 2022.

Το κατάστημα αναβαθμίστηκε ολοκληρωτικά σύμφωνα με τα πρότυπα της ΑΒ Βασιλόπουλος που ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Ahold Delhaize. Ακολουθήθηκε η νέα εταιρική ταυτότητα και χρησιμοποιηθήκαν σύγχρονα υλικά.

Το κατάστημα παραδόθηκε πριν λίγες μέρες στο καταναλωτικό κοινό της Τρίπολης το οποίο θα χαρεί τις αγορές του σε έναν σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό χώρο που καλύπτει 1600 τ.μ.. Η αγοραστική εμπειρία είναι μοναδική σε ένα περιβάλλον ασφαλές και πρακτικό.


 Μοσχάτο ΑΒ Βασιλόπουλος

Κατά την διάρκεια του 2021 μας ανατεθεί επίσης ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος του ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος ( Ahold Delhaize Group) στο εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park στο Μοσχάτου επί της οδού Πειραιώς 86.

Στα συνολικά 1800 τ.μ. χώρου πώλησης εφαρμόσαμε τις σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού σύμφωνα με την εταιρική ταυτότητα του ομίλου. Δημιουργήθηκε ένα απόλυτα λειτουργικό κατάστημα με χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, άνετους χώρους, πρωτοποριακό εξοπλισμό και φωτισμό υψηλής ευκρίνειας. Παραδόθηκε πριν από λίγες μέρες στο κοινό και ήδη εξυπηρετεί την περιοχή του Μοσχάτου και άλλους όμορους δήμους.

Δείτε περισσότερα

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.