ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ/ LEED

A&D Architects and Designers

Το αρχιτεκτονικό γραφείο A&D Architects & Designers ιδρύθηκε το 1990 και βρίσκεται στην Αθήνα. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει την αρχιτεκτονική μελέτη και την επίβλεψη νέων κτιρίων, τις ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και το σχεδιασμό αρχιτεκτονικής εταιρικής ταυτότητας για αλυσίδες καταστημάτων. Η πολυετής εμπειρία των μηχανικών της ομάδας στο σχεδιασμό κτιρίων γραφείων και στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων δίνει τη δυνατότητα στο γραφείο να αναλάβει έργα μεγάλων προϋπολογισμών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες εργασίας και απαντάνε στο αίτημα για αειφορία.

Το τελευταίο έργο των A&D, ένα επταώροφο κτίριο γραφείων που κατασκευάζεται αυτή την περίοδο στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Αθηναίων, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για τα βιοκλιματικά κτίρια. Μετά το πέρας της κατασκευής, το κτίριο θα πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει την πιστοποίηση κατά LEED σε επίπεδο Gold.

Το γραφείο A&D Architects and Designers έχει λάβει το 1ο βραβείο για το Κεντρικό Κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας Χανίων στα Χανιά, που κατασκευάστηκε το 2005, και το 1ο βραβείο για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα Ιωάννινα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-67.25.371 ή 210-67.73.860, από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 με 17:30 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.