Ομάδα

Κλέαρχος Μαλέας

Senior partner architect

Ο Κλέαρχος Μαλέας σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης (1973-1978) με εξιδίκευση στην Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων και Μνημείων ICCROM (1978-1980).

Βιογραφικό

Ο Κλέαρχος Μαλέας γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Είναι Έλληνας και Καναδός υπήκοος. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο της Ρώμης από το 1973-1978 και εξειδικεύτηκε στην Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων και Μνημείων ICCROM (1978-1980). Έχει επίσης ένα Diplome D` Etudes Supérieures de la Cilization Francaise, από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών,όπου σπούδασε από το 1967 -1973. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ελληνικά.

Πριν ιδρύσει το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο ονόματι A & D Architects and Designers το 1990, δούλεψε ως αρχιτέκτων από το 1978 σε διάφορες αρχιτεκτονικές εταιρίες στην Ιταλία και στον Καναδά όπως στους Prof. P. Porcinai Landscape Architects and Planners στη Φλωρεντία, Ιταλία, στους Batoni Structures Ltd και στους RL Wilkin Architects & Planners στο Έντμοντον Αλμπέρτα στον Καναδά και στους Shore Tilbe Henshel Irwin Peters Architects Engineeers στο Τορόντο, Οντάριο στον Καναδά.
Είναι associate member του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Οντάριο στον Καναδά και μέλος της Ελληνικής Ένωσης Αρχιτεκτόνων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του ICOMOS.

Βραβεία

Έχει λάβει μέρος σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, ατομικά και με τους A&D, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις:

2017 - 1ο Βραβείο “RETAIL STORE SUPER MARKET” για το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα

2003 - Πρώτο Βραβείο- Κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Χανίων στα Χανιά, Κρήτη 

1992 - Σχεδιαστική πρόταση για το Δημαρχείο Παιανίας, Ελλάδα

1989 - Πρώτο Βραβείο- Κέντρο Kaneff Διαχείρισης & Κοινωνικών Επιστημών, Τορόντο, Καναδάς

1984 - First City Κεντρικά Γραφεία, Έντμοντον, Καναδάς

1983 - Ηλικιωμένων Κέντρο Αναψυχής Carmose, Έντμοντον, Καναδάς

Σπύρος Χρυσός

Senior architect

Ο Σπύρος Χρυσός σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας το 1999. Από το 2000 έως σήμερα είναι μέλος της ομάδας και κατέχει θέση Senior Αρχιτέκτων.

Βιογραφικό

Ο Σπυρίδων Χρυσός γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2000. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Ελληνικά.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα των A&D Architects and Designers το 1997, συνεργάστηκε από το 1994-1997 με το αρχιτεκτονικό γραφείο Γκόρτσιος και Συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη ως βοηθός αρχιτέκτονα.

Από το 2000 δουλεύει και ως Ελεύθερος επαγγελματίας εστιάζοντας στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και Συντονισμό Έργων για ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, προμελέτη άδεια και επίβλεψη.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Βραβεία:

2003- Πρώτο βραβείο. Πρόταση για την Έδρα της Τράπεζας Χανίων στην Ελλάδα. Κατείχε την θέση του Βοηθού αρχιτέκτονα στο έργο.
2000 - Πρώτο βραβείο. Πρόταση για το Δημόσιο Ταμιευτήριο στα Ιωάννινα, Ελλάδα.
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Αντώνης Δούβλαρης

Architect Working drawing specialist

Ο Αντώνης Δούβλαρης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας αποφοιτώντας το 1980 με τον ανώτατο βαθμό. Πριν ενταχθεί στην ομάδα ως Αρχιτέκτων Εφαρμογής το 1998, συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικές εταιρίες στην Ελλάδα. Γνωρίζει Γαλλικά και Ιταλικά.

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Δούβλαρης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας αποφοιτώντας το 1980 με Απόδοση πτυχίου με τον ανώτατο βαθμό. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ελληνικά.

Έκανε την πτυχιακή του πάνω στην αναμόρφωση κτηρίων ιστορικού κέντρου, γειτονικών με την αρχιτεκτονική σχολή, για την δημιουργία κέντρου καλών τεχνών συμπεριλαμβανομένου κέντρου σκηνογραφίας, κινηματογραφικής τέχνης και υπόγειας πειραματικής αίθουσας προβολών πολλαπλής χρήσεως και μεταβλητής διαμόρφωσης.

Το 1982 απέκτησε την άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα των A & D Architects and Designers το 1998,συνεργάστηκε ως αρχιτέκτων με το γραφείο ΜΠΙΤΣΙΟΥ ,ΤΕΚΤΕΛ Α.Ε, GIBB PETERMULLER & PARTNERS ,το γραφείο του Στρ. Παπαδόπουλου ,και με την εταιρία ΚΙΝΗΤΡΟΝ του Δημήτρη Παπανικολάου.

Βασιλική Κυριακοπούλου

Project architect

Η Βασιλική Κυριακοπούλου σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1980-1986) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (D.E.A)  στην  Γεωγραφία και Χωροταξία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι.

Βιογραφικό

Η Βασιλική Κυριακοπούλου σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1980-1986) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (D.E.A)  στην  Γεωγραφία και Χωροταξία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι. Επίσης έκανε εξειδίκευση στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό με τη Βοήθεια του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (C.E.E.A). στη Σχολή Αρχιτεκτονικής – Paris Conflans  (1986-1987)

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.