Ομάδα

Κλέαρχος Μαλέας

Senior partner architect

Ο Κλέαρχος Μαλέας σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης (1973-1978) με εξιδίκευση στην Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων και Μνημείων ICCROM (1978-1980).

Βιογραφικό

Ο Κλέαρχος Μαλέας γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Είναι Έλληνας και Καναδός υπήκοος. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο της Ρώμης από το 1973-1978 και εξειδικεύτηκε στην Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων και Μνημείων ICCROM (1978-1980). Έχει επίσης ένα Diplome D` Etudes Supérieures de la Cilization Francaise, από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών,όπου σπούδασε από το 1967 -1973. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ελληνικά.

Πριν ιδρύσει το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο ονόματι A & D Architects and Designers το 1990, δούλεψε ως αρχιτέκτων από το 1978 σε διάφορες αρχιτεκτονικές εταιρίες στην Ιταλία και στον Καναδά όπως στους Prof. P. Porcinai Landscape Architects and Planners στη Φλωρεντία, Ιταλία, στους Batoni Structures Ltd και στους RL Wilkin Architects & Planners στο Έντμοντον Αλμπέρτα στον Καναδά και στους Shore Tilbe Henshel Irwin Peters Architects Engineeers στο Τορόντο, Οντάριο στον Καναδά.
Είναι associate member του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Οντάριο στον Καναδά και μέλος της Ελληνικής Ένωσης Αρχιτεκτόνων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του ICOMOS.

Βραβεία

Έχει λάβει μέρος σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, ατομικά και με τους A&D, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις:

2017 - 1ο Βραβείο “RETAIL STORE SUPER MARKET” για το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα

2003 - Πρώτο Βραβείο- Κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Χανίων στα Χανιά, Κρήτη 

1992 - Σχεδιαστική πρόταση για το Δημαρχείο Παιανίας, Ελλάδα

1989 - Πρώτο Βραβείο- Κέντρο Kaneff Διαχείρισης & Κοινωνικών Επιστημών, Τορόντο, Καναδάς

1984 - First City Κεντρικά Γραφεία, Έντμοντον, Καναδάς

1983 - Ηλικιωμένων Κέντρο Αναψυχής Carmose, Έντμοντον, Καναδάς

Βασιλική Κυριακοπούλου

Project architect

Η Βασιλική Κυριακοπούλου σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1980-1986) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (D.E.A)  στην  Γεωγραφία και Χωροταξία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι.

Βιογραφικό

Η Βασιλική Κυριακοπούλου σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1980-1986) και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (D.E.A)  στην  Γεωγραφία και Χωροταξία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι. Επίσης έκανε εξειδίκευση στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό με τη Βοήθεια του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (C.E.E.A). στη Σχολή Αρχιτεκτονικής – Paris Conflans  (1986-1987)

Νταν Ιακώβου

Senior Architect

Ο Νταν Ιακώβου σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο ION MINCU στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από το οποίο αποφοίτησε το 1999.

Από το 2021 είναι μέλος της ομάδας μας ως Senior Architect.

Κωστής Αναγνωστάκης

Senior Architect

O Κωστής Αναγνωστάκης σπούδασε Αρχιτεκτονική (1998-2005) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον Πολεοδομικό και Περιφερειακό Σχεδιασμό στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το 2011 . Από το 2021 είναι μέλος της ομάδας μας ως Senior Architect.

Αντώνης Δούβλαρης

Architect Working drawing specialist

Ο Αντώνης Δούβλαρης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας αποφοιτώντας το 1980 με τον ανώτατο βαθμό. Πριν ενταχθεί στην ομάδα ως Αρχιτέκτων Εφαρμογής το 1998, συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικές εταιρίες στην Ελλάδα. Γνωρίζει Γαλλικά και Ιταλικά.

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Δούβλαρης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας αποφοιτώντας το 1980 με Απόδοση πτυχίου με τον ανώτατο βαθμό. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ελληνικά.

Έκανε την πτυχιακή του πάνω στην αναμόρφωση κτηρίων ιστορικού κέντρου, γειτονικών με την αρχιτεκτονική σχολή, για την δημιουργία κέντρου καλών τεχνών συμπεριλαμβανομένου κέντρου σκηνογραφίας, κινηματογραφικής τέχνης και υπόγειας πειραματικής αίθουσας προβολών πολλαπλής χρήσεως και μεταβλητής διαμόρφωσης.

Το 1982 απέκτησε την άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα των A & D Architects and Designers το 1998,συνεργάστηκε ως αρχιτέκτων με το γραφείο ΜΠΙΤΣΙΟΥ ,ΤΕΚΤΕΛ Α.Ε, GIBB PETERMULLER & PARTNERS ,το γραφείο του Στρ. Παπαδόπουλου ,και με την εταιρία ΚΙΝΗΤΡΟΝ του Δημήτρη Παπανικολάου.

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.