Ομάδα

Κλέαρχος Μαλέας

Senior partner architect

Ο Κλέαρχος Μαλέας σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης (1973-1978) με εξιδίκευση στην Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων και Μνημείων ICCROM (1978-1980).

Βιογραφικό

Ο Κλέαρχος Μαλέας γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Είναι Έλληνας και Καναδός υπήκοος. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο της Ρώμης από το 1973-1978 και εξειδικεύτηκε στην Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων και Μνημείων ICCROM (1978-1980). Έχει επίσης ένα Diplome D` Etudes Supérieures de la Cilization Francaise, από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών,όπου σπούδασε από το 1967 -1973. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ελληνικά.

Πριν ιδρύσει το δικό του αρχιτεκτονικό γραφείο ονόματι A & D Architects and Designers το 1990, δούλεψε ως αρχιτέκτων από το 1978 σε διάφορες αρχιτεκτονικές εταιρίες στην Ιταλία και στον Καναδά όπως στους Prof. P. Porcinai Landscape Architects and Planners στη Φλωρεντία, Ιταλία, στους Batoni Structures Ltd και στους RL Wilkin Architects & Planners στο Έντμοντον Αλμπέρτα στον Καναδά και στους Shore Tilbe Henshel Irwin Peters Architects Engineeers στο Τορόντο, Οντάριο στον Καναδά.
Είναι associate member του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Οντάριο στον Καναδά και μέλος της Ελληνικής Ένωσης Αρχιτεκτόνων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του ICOMOS.

Βραβεία

Έχει λάβει μέρος σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, ατομικά και με τους A&D, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις:

2017 - 1ο Βραβείο “RETAIL STORE SUPER MARKET” για το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα

2003 - Πρώτο Βραβείο- Κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Χανίων στα Χανιά, Κρήτη 

1992 - Σχεδιαστική πρόταση για το Δημαρχείο Παιανίας, Ελλάδα

1989 - Πρώτο Βραβείο- Κέντρο Kaneff Διαχείρισης & Κοινωνικών Επιστημών, Τορόντο, Καναδάς

1984 - First City Κεντρικά Γραφεία, Έντμοντον, Καναδάς

1983 - Ηλικιωμένων Κέντρο Αναψυχής Carmose, Έντμοντον, Καναδάς

Σπύρος Χρυσός

Senior architect

Ο Σπύρος Χρυσός σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης αποφοιτώντας το 1999. Από το 2000 έως σήμερα είναι μέλος της ομάδας και κατέχει θέση Senior Αρχιτέκτων.

Βιογραφικό

Ο Σπυρίδων Χρυσός γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2000. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Ελληνικά.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα των A&D Architects and Designers το 1997, συνεργάστηκε από το 1994-1997 με το αρχιτεκτονικό γραφείο Γκόρτσιος και Συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη ως βοηθός αρχιτέκτονα.

Από το 2000 δουλεύει και ως Ελεύθερος επαγγελματίας εστιάζοντας στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και Συντονισμό Έργων για ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, προμελέτη άδεια και επίβλεψη.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Βραβεία:

2003- Πρώτο βραβείο. Πρόταση για την Έδρα της Τράπεζας Χανίων στην Ελλάδα. Κατείχε την θέση του Βοηθού αρχιτέκτονα στο έργο.
2000 - Πρώτο βραβείο. Πρόταση για το Δημόσιο Ταμιευτήριο στα Ιωάννινα, Ελλάδα.
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Έλενα Τουμπακάρη

Senior architect

Η Έλενα Τουμπακάρη, σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Reggio Calabria στην Ιταλία, όπου της απονεμήθηκαν υποτροφίες για τρεις συνεχόμενες χρονιές από το 1999 μέχρι το 2001. Αποφοίτησε με ανώτατο βαθμό το 2002. Από το 2003 μέχρι και σήμερα, είναι μέλος της ομάδας και κατέχει θέση Manager  Έργων.

Βιογραφικό

Η Έλενα Τουμπακάρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Reggio Calabria στην Ιταλία όπου είχε απονεμηθεί υποτροφία. Συνεργάστηκε ως βοηθός στο Πανεπιστήμιο του Reggio της Καλάβριας από το 2000-2002. Αποφοίτησε το 2002.Γνωρίζει άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά

Πριν ενταχθεί στην ομάδα των A&D Architects and Designers, συνεργάστηκε για ένα χρόνο με το αρχιτεκτονικό γραφείο του Γιώργου Λίτσου στην Αθήνα το 2002 ως βοηθός αρχιτέκτονα.
Από το 2003 δουλεύει και ως Ελεύθερος επαγγελματίας εστιάζοντας στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και Συντονισμό Έργων για ανακαινίσεις κατοικιών. Ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί και με τον σχεδιασμό επίπλων.
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Αγγελική Γερασιμοπούλου

Project architect

Η Αγγελική Γερασιμοπούλου σπούδασε αρχιτεκτονική στο Birmingham City University στο Ηνωμένο Βασίλειο, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της το 2005. Ένα χρόνο αργότερα προτάθηκε για βραβείο από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος για τη Διπλωματική της εργασία με θέμα: «Εφήμερη Αρχιτεκτονική: Περιοδεύον Θέατρο».

Βιογραφικό

Η Αγγελική Γερασιμοπούλου γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ελληνικά.

Ξεκίνησε το 1996 τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό, στο Κέντρο Τεχνών ΠΛΑΚΑΣ στην Αθήνα, όπου και έλαβε το National Diploma (ND) in Architecture and Design το 1997.

Συνέχισε στο Birmingham City University στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές της και έλαβε το Δίπλωμα στην Αρχιτεκτονική.

Ένα χρόνο αργότερα προτάθηκε για βραβείο από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος για τη Διπλωματική της εργασία με θέμα: «Εφήμερη Αρχιτεκτονική: Περιοδεύον Θέατρο»

Επιπλέον, αναπτύσσοντας τα επαγγελματικά της προσόντα και με στόχο τον εμπλουτισμό γνώσεων και εφαρμογών, το 2010 παρακολούθησε ένα πρόγραμμα για Project Management Professionals (PMP) λαμβάνοντας το 2011 Master Certificate στη Διοίκηση Έργου εγκεκριμένο από το Project Management Institute της Αθήνας.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα των A&D Architects and Designers, συνεργάστηκε από το 2005 έως το 2008 με την αρχιτεκτονική εταιρεία μελετών Ν.Κ.Μ.Μ.Σ. ΕΠΕ, στην Αθήνα, εστιάζοντας στις αρχιτεκτονικές μελέτες κτιρίων Νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Από το 2008 έως και σήμερα στους A&D επικεντρώνεται κυρίως στις αρχιτεκτονικές μελέτες κτιρίων του Εμπορικού Τομέα και συγκεκριμένα Supermarkets και Υπεραγορών των μεγαλύτερων αλυσίδων παγκοσμίως, από το αρχικό τους στάδιο έως την ολοκλήρωση τους.

Διατηρεί το προσωπικό της αρχιτεκτονικό γραφείο και από το 2013 είναι πιστοποιημένη Ενεργειακός Επιθεωρητής.

Αντώνης Δούβλαρης

Architect Working drawing specialist

Ο Αντώνης Δούβλαρης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας αποφοιτώντας το 1980 με τον ανώτατο βαθμό. Πριν ενταχθεί στην ομάδα ως Αρχιτέκτων Εφαρμογής το 1998, συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικές εταιρίες στην Ελλάδα. Γνωρίζει Γαλλικά και Ιταλικά.

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Δούβλαρης σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας αποφοιτώντας το 1980 με Απόδοση πτυχίου με τον ανώτατο βαθμό. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ελληνικά.

Έκανε την πτυχιακή του πάνω στην αναμόρφωση κτηρίων ιστορικού κέντρου, γειτονικών με την αρχιτεκτονική σχολή, για την δημιουργία κέντρου καλών τεχνών συμπεριλαμβανομένου κέντρου σκηνογραφίας, κινηματογραφικής τέχνης και υπόγειας πειραματικής αίθουσας προβολών πολλαπλής χρήσεως και μεταβλητής διαμόρφωσης.

Το 1982 απέκτησε την άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Πριν ενταχθεί στην ομάδα των A & D Architects and Designers το 1998,συνεργάστηκε ως αρχιτέκτων με το γραφείο ΜΠΙΤΣΙΟΥ ,ΤΕΚΤΕΛ Α.Ε, GIBB PETERMULLER & PARTNERS ,το γραφείο του Στρ. Παπαδόπουλου ,και με την εταιρία ΚΙΝΗΤΡΟΝ του Δημήτρη Παπανικολάου.

Κατερίνα Φαφούτη

Project architect

Η Κατερίνα Φαφούτη αποφοίτησε από την αρχιτεκτονική σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2012 και λίγα χρόνια αργότερα συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές στο διατμηματικό πρόγραμμα «Διαχείριση μνημείων: αρχαιολογία, πόλη και αρχιτεκτονική» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Φαφούτη αποφοίτησε από την αρχιτεκτονική σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2012 και λίγα χρόνια αργότερα συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές στο διατμηματικό πρόγραμμα «Διαχείριση μνημείων: αρχαιολογία, πόλη και αρχιτεκτονική» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πιστοποιημένη Ενεργειακή Επιθεωρήτρια και μιλάει αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά. Από το 2010 συνεργάζεται με αρχιτεκτονικά γραφεία στην Αθήνα, ενώ έχει εργαστεί ως αρχιτέκτων μηχανικός στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής.

Είναι μέλος της ομάδας A&D από το 2018.

Βραβεία:

2010 - Α’ έπαινος στο φοιτητικό διαγωνισμό με θέμα: Τοπίο, Περιβάλλον και Αρχιτεκτονική: Σχεδιάζοντας για το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης»
e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ