Εταιρικό Προφίλ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο A&D Architects and Designers ιδρύθηκε το 1990 από τον αρχιτέκτονα Κλέαρχο Μαλέα και βρίσκεται στην Αθήνα. Η πολυετής μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικής δραστηριότητας που περιλαμβάνει την αρχιτεκτονική μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή κτιρίων, ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και σχεδιασμό περιβάλλοντος χώρου στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Β. Αμερική. Το μόνιμο προσωπικό του γραφείου αποτελείται από 5 Αρχιτεκτόνες και πλαισιώνεται από εξωτερικούς συνεργάτες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους, Τοπογράφους και Εργοδηγούς.

Η 30ετής και πλέον εμπειρία των στελεχών της ομάδας δίνουν στο γραφείο A&D τη δυνατότητα να εκτελεί μελέτες και κατασκευές μεγάλων προϋπολογισμών. Οι βασικές κατηγορίες έργων με τις οποίες έχουν ασχοληθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, αποτελώντας αντιπροσωπευτικά δείγματα της αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής δραστηριότητας της εταιρείας, είναι:

  • Κτίρια Γραφείων

  • Καταστήματα Τροφίμων, Υπεραγορών και Εμπορικών Κέντρων

  • Κατοικίες και Τουριστικά Συγκροτήματα

  • Τράπεζες και Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα

  • Κτίρια Εκπαίδευσης και Πολιτισμού

  • Αποκατάσταση Παραδοσιακών και Διατηρητέων Κτιρίων

  • Ανακαίνιση Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμηση

  • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Το γραφείο A&D Architects and Designers συμμετέχει σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων: το 1ο βραβείο για το Κεντρικό κτίριο διοίκησης της τράπεζας Χανίων στα Χανιά και το 1ο βραβείο για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα Ιωάννινα. Παράλληλα, το 2017 τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο RETAIL STORE SUPER MARKET 2017 για το νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος που στεγάζεται σε νεοκλασσικό κτίριο στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα.


Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία, από το 2016, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ένα πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σε εναρμόνιση με το πρότυπο του ISO 9001:2015 (πιστοποίηση από την SWISS APPROVAL). Περισσότερα

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.