Εταιρικό Προφίλ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο A&D Architects and Designers ιδρύθηκε το 1990 από τον αρχιτέκτονα Κλέαρχο Μαλέα. Οι A&D είναι μια ομάδα Αρχιτεκτόνων, με πολυετή μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικής δραστηριότητας όσον αφορά τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή κτιρίων, εσωτερικών χώρων, ανακαινίσεων και περιβάλλοντος χώρου στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Β. Αμερική. Το ανθρώπινο δυναμικό του γραφείου, αποτελείται από ένα μόνιμο προσωπικό 5 Αρχιτεκτόνων και πλαισιώνεται από εξωτερικούς συνεργάτες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους, Τοπογράφους και Εργοδηγούς.

Η 30ετής και πλέον εμπειρία των στελεχών της ομάδας δίνουν στο Γραφείο A&D τη δυνατότητα να εκτελεί μελέτες και κατασκευές μεγάλων προϋπολογισμών. Βασικές κατηγορίες έργων με τις οποίες έχουν ασχοληθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, αποτελώντας αντιπροσωπευτικά δείγματα της αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής δραστηριότητας της εταιρείας είναι:

• Κτήρια Γραφείων
• Καταστήματα τροφίμων, υπεραγορών και εμπορικών κέντρων
• Κατοικίες και Τουριστικά Συγκροτήματα
• Τράπεζες και Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα
• Εκπαίδευση και Πολιτισμός
• Αποκατάσταση και Ανακαίνιση Παλαιών Κτιρίων
• Ανακαινίσεις και Εσωτερική Διακόσμηση

Οι διακρίσεις που έχουμε λάβει – με τελευταία το πρώτο βραβείο RETAIL STORE SUPER MARKET 2017 για το νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα- αποτελούν απόδειξη για την αρτιότητα των κτηρίων που σχεδιάζουμε.


Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία, από το 2016, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ένα πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σε εναρμόνιση με το πρότυπο του ISO 9001:2015 (πιστοποίηση από την SWISS APPROVAL). Περισσότερα

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ