ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Με τον όρο "βιοκλιματικός" περιγράφεται ο σχεδιασμός ο οποίος λαμβάνοντας υπόψη το τοπικό κλίμα, επιδιώκει την επίτευξη των βέλτιστων συνθηκών εσωτερικής άνεσης, με την αξιοποίηση των διαθέσιμων φυσικών πηγών και την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Do great work
with great people

Το αρχιτεκτονικό γραφείο A&D Architects and Designers ιδρύθηκε το 1990 από τον αρχιτέκτονα Κλέαρχο Μαλέα και βρίσκεται στην Αθήνα. Οι A&D είναι μια ομάδα Αρχιτεκτόνων, με πολυετή μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικής δραστηριότητας που περιλαμβάνει τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή νέων κτιρίων, εσωτερικών διαρρυθμίσεων και περιβάλλοντος χώρου στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Β. Αμερική.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της ομάδας δίνουν στο γραφείο A&D τη δυνατότητα να εκτελεί μελέτες και κατασκευές μεγάλων προϋπολογισμών.

34 χρόνια

μελετητική και κατασκευαστική
εμπειρία

ISO 2018      retail sm award Aluminium Awards 2021 Sticker Silver Aluminium Awards 2021 Sticker Bronze

Ομάδα

Κλέαρχος Μαλέας

Senior partner architect

Βασιλική Κυριακοπούλου

Project architect

Νταν Ιακώβου

Senior architect

Άννα Αραμπατζή

Junior Architect

Μαριάννα Κυριακού

Υπεύθυνη Οργάνωσης Γραφείου και PA

Τα γραφεία μας

Τα γραφεία μας βρίσκονται στο Ν. Ψυχικό, Ν. Πλαστήρα 62.

Για οδηγίες μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χάρτη στην επικοινωνία.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλέφωνο:
+302106725371, +302106773860

E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει ένα πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σε εναρμόνιση με το πρότυπο ISO 9001:2015 (πιστοποίηση από την SWISS APPROVAL).

ISO 2018 

e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.